INTERNATIONAL PAINT este o firma de nivel mondial care a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru produse inovatoare de inalta calitate si tehnologie Marca pe care au lansat-o este - INTERNATIONAL. Aceasta continua sa devina tot mai puternica dupa 128 de ani.

Calitatea este o problema critica a clientilor nostii. Efectuarea alegerilor corecte poate avea ca impact de multe ori castiguri pe termen lung precum si peformante de serviciu - probleme foarte importante pentru orice firma.

Produsele noastre ne-au ajutat sa crestem pe piata ocupand pozitii de frunte in toate afacerile noastre prin dobandirea unui echilibru intre performante dovedite, raport calitate pret si responsabilitate fata de mediu, toate acestea pentru a satisface nevoile clientilor nostrii.

International ofera solutii de acoperire care contribuie la reducerea costurilor de intretinere si cresterea productivitatii pentru client. Cu un istoric si protofoliu remarcabil, firma INTERNATIONAL ofera produse inovatoare si durabile pentru cladiri, aeroporturi, stadioane si alte infrastructuri

Focul poate provoca efecte catastrofice. Proprietarii, arhitectii si proiectantii solicita un sistem de acoperire care ofera protectie impotriva unor astfel de situatii dar in acelasi timp sa fie si estetic.

De ce sa compromiti o protectie la foc pentru conditia estetica. INTERCHAR de la INTERNATIONAL ofera solutia in care conditia de protectie impotriva incendiilor si cea estetica sunt imbinate.

Folosita pe aeroporturi, cladiri de birou, hoteluri, centre de conferinta si centrale electrice INTERCHAR ofera protectie impotriva incendiului celulozic si este proiectata pentru a mentine temperatura otelului sub temperatura critica pentru cat mai mult timp.

Ne asiguram ca produsele INTERNATIONAL sunt create la acelasi standard ridicat peste tot in lume.

Angajementul de coerenta este foarte puternic atat in suportul tehnic si de vanzari, precum si la reteaua de distributie. Si facem tot posibilul pentru a promova aplicarea responsabila.